Patruzeci de pescari s-au întrecut pentru a câştiga Cupa Gorj TV

Postul local de televiziune Gorj TV a organizat ieri un concurs inedit de pescuit sportiv. Zeci de persoane s-au adunat pe un lac din Ţicleni să arate cât de bine se pricep în arta pescuitului. Cei care au avut cea mai mare captură de peşte au fost recompensaţi cu premii substanţiale.

S-au înscris în competiţie nu mai puţin de 40 de iubitori ai acestui sport. Concursul a durat patru ore şi a avut loc pe un lac aflat la doi kilometri de centrul oraşului Ţicleni. Evenimentul a fost organizat de Ionuţ Stoica, realizatorul emisiunii „D’ale Pescuitului” difuzată la Gorj TV. Cei care au urcat pe podium au fost recompensaţi cu premii substanţiale.

Marian Durbăcea a prins cel mai mult peşte, 1,8 kg obţinând locul I, Aliviem Ardeleanu a obţinut locul doi, având o captură de 1,7 kg, iar ultimul loc a fost ocupat de Adelin Dedim. „Vremea nu a prea ţinut cu noi, a plouat puţin cu toate astea a fost o atmosferă foarte frumoasă. Premiile au constat în tricouri inscripţionate, o fixă, scaun şi pălărie de pescar, un permis de pescar şi bineînţeles Cupa Gorj Tv. Dacă vremea ne mai permite vom mai organiza şi în perioada următoare un astfel de concurs pentru că este uimitor să vezi atâţia pescari la un loc”, a spus Ionuţ Stoica.

Participanţii la concurs s-au declarat mulţumiţi la final deşi unii dintre au avut „baftă” în loc de fir întins. „A fost foarte frumos, este o idee minunată să fie organizat un astfel de concurs pentru pescarii din Gorj. Sunt fericit că am obţinut locul I, sincer nu mă aşteptam pentru că au fost foarte multe persoane în competiţie. Nu am participat la acest concurs pentru a obţine un premiu ci din simplu motiv că iubesc acest sport pe care-l practic de ani buni”, a spus Marian Durbăcea, câştigătorul locului I.

Care a fost atmosfera de la concurs şi ce specii de peşte s-a prins puteţi vedea joi, opt octombrie, începând cu ora 21.00 în cadrul emisiunii „D’ale Pescuitului”, difuzată la Gorj Tv.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: