PNL reacționează după plecarea unui lider de organizație: Un om fără caracter

Vicepreședintele PNL Gorj, Sorin Chircu, a reacționat după ce președintele de la PNL Jupânești a apărut vineri în conferința de presă a Pro România, anunțând că a trecut cu toată organizația la partidul lui Victor Ponta. 

Chircu spune că au plecat doar două persoane din organizație. "Au plecat doar două persoane, Gârniceanu pe care îl pusesem președinte în toamnă și încă o persoană cu care tot el venise. Ceilalți din organizație sunt tot la PNL. Din punctul meu de vedere, este un om fără caracter, câtă vreme ne-am întâlnit alaltăieri și am stabilit să ne vedem sâmbătă. Apoi nu mi-a mai răspuns la telefon, iar astăzi am aflat din presă că a plecat", a spus Sorin Chircu.

Fostul președinte al PNL Jupînești, Ion Gârniceanu, susține că a trecut cu toată echipa la Pro România, partidul condus de Victor Ponta. ”Am avut de ales între un partid mare cu echipă slabă și un partid mic cu echipă puternică”, a spus Gârniceanu.

PNL este în proces cu un alt fost președinte al organizației, Cristi Sârbu, un vechi activist exclus din partid pentru rezultate slabe, deși întreg partidul a avut rezultate care pot fi catalogate ca atare. (R.S.)

Vizualizări: 3,646

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: