Prefectul Liviu Andrei, colindat de fiul său

Prefectul de Gorj, Liviu Andrei, a primit vineri un grup de colindători mai special față de cele primite până acum. Special pentru că unul din colindători a fost chiar fiul său, Cristian Andrei în vârstă de doar patru ani și nouă luni. Andrei Junior a cântat alături de ceilalţi copii din grupa de grădiniță o serie de colinde iar la sfârșit a primit cadouri din partea Instituției Prefectului. Nu înainte însă de a spune în fața tuturor ce cadou dorește să-i aducă Moș Crăciun.

Cristian Andrei s-a pregătit intens pentru acest moment alături de ceilalți copii de la grădiniță iar munca sa a fost răsplătită cu daruri din partea Prefecturii. Andrei Junior le-a mărturisit ziariștilor cât i-a trebuit să pună la punct acest moment nu înainte de a le spune și o poezie. ”Ne pregătim de o lună la grădiniță. Îmi plac colindele și am venit să-l colind pe tati”, a spus micuțul Cristian. Acesta i-a amintit lui Moş Crăciun ce cadou își dorește. ”Am fost cuminte și vreau să-mi aducă moşul un trenuleț așa care merge pe multe linii, un traseu întreg. Şi Moş Nicolae mi-a adus jucării și bani dar mi-a adus și o nuieluşă”, a mărturisit Cristian Andrei.

Liviu Andrei i-a dat fiului său nota zece nu înainte de a-i atrage atenţia că va trebui să mai lucreze cu el la capitolul interviuri. ”El se pregăteşte de vreo două luni pentru aceste colinde, poezii. Sunt mici și vă dați seama că pe ei îi atrage mai mult sala, să se uite, sunt curioși. Trebuie să mai lucrez cu el la interviuri, încă nu e el așa pregătit cum este tatăl său dar vă asigur că o să mă întreacă. Nu pot să-i dau decât nota zece, băiatul meu e numai de zece”, a declarat Liviu Andrei.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: