Primar: Îmi cer scuze, nu putem încasa impozite și taxe

Situație fără precedent la Primăria Albeni din județul Gorj. Primarul din localitate, Ionuț Silviu Stan, le cere scuze localnicilor pentru că, deși suntem aproape de finalul lunii ianuarie, nu pot fi încasate impozitele și taxele locale.

“Dragi locuitori ai comunei Albeni, doresc să vă informez că, din cauza funcționarilor publici, nu se pot face încasări pe anul 2019 privind impozitele și taxele locale, înregistrări de clădiri, terenuri, autoturisme și eliberări de documente, deoarece nu s-a întocmit lista de rămășiță pe anul 2018 și nu s-au făcut matricolele și deciziile de impunere pe anul 2019. Îmi cer scuze față de dumneavoastră, cetățeni ai comunei Albeni, dar sunt într-o situație dificilă din cauza acestor funcționari ai Primăriei Albeni”, a transmis primarul pe pagina de socializare.

Acesta a făcut referire și la recentul conflict pe care l-a avut cu unii funcționari, acuzându-i pe aceștia de înscenări, dar și că mare parte a anului stau în concedii medicale și de odihnă. O funcționară i-a făcut însă plângere la poliție, dosarul fiind în cercetare.

Zeci de localnici care au comentat la postare și-au exprimat susținerea pentru Stan, unul dintre ei comparându-l cu un leu atacat de hiene. (A.M.)

Vizualizări: 2,858

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: