Primarii gorjeni, convocați la ședință de Dragnea

Primarii gorjeni au fost convocați pentru mâine de Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, la o ședință care va avea loc la Craiova. Tema pusă în discuție este legată de regionalizare. Unii edili refuză categoric să participe la ședință, iar alții se duc din curiozitate.

Toți primarii din Gorj sunt convocați mâine la ședință la Craiova, unde participă și ministrul Liviu Dragnea. Edilii au fost înștiințați că principala problemă care va fi pusă în discuție este legată de procesul de regionalizare. „Am fost convocați la Craiova, joi, la Casa de Cultură a Sindicatelor, de către domnul ministru Liviu Dragnea, pentru a discuta diferite probleme legate de regionalizare”, a precizat Ion Gruescu, primarul localității Negomir.

Procesul de regionalizare este o problemă complicată pentru autoritățile locale, care nu vor să se implice prea mult. Cu toate astea, edilii participă din curiozitate la ședința la care au fost convocați de Liviu Dragnea. „Sunt foarte multe probleme și foarte multe de discutat pe această temă, dar nu vreau să mă mai bag. Vreau să îmi văd de treaba mea și să nu mă mai complic”, a precizat Marian Rotaru, primarul din Lelești

Sunt și primari care nici nu vor să audă de această ședință, drept urmare nu vor participa. Deși au primit invitație, refuză să meargă și au și o motivație pentru acest lucru. „Nu mă duc la nicio ședință. De ce să mă duc? Ei oricum fac ce vor ei, nu ne iau pe noi în calcul. Nu mă duc nicăieri. Nu vreau să cheltui bani degeaba pe la Craiova”, a precizat primarul din comuna Schela, Aristide Șerbănescu.

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: