Primarul și fostul primar din Rovinari au trecut la ALDE

Primarul liberal de la Rovinari, Claudiu Vodislav, și fostul primar Florin Ungureanu au ales să intre în echipa candidatului ALDE din localitate, Robert Filip. Vodislav spune că nu s-a mai regăsit în echipa lui Laurențiu Chivu care marșează pe o campanie bazată pe denigrări și injurii. Fostul primar Florin Ungureanu a criticat și el public lipsa de experiență a candidatului PNL la Rovinari, Laurențiu Chivu.

 Claudiu Vodislav, primarul în funcție din Rovinari, îl va susține pe Robert Filip la primărie pentru că acesta a ales să convingă oamenii pe proiecte și nu pe denigrări. Vodislav a mai spus că în tot acest timp cât a ocupat scaunul de primar la Rovinari a fost supus la tot felul de presiuni. ”Având în vedere conjuncturile din PNL Rovinari care se bazează mai mult pe injurii, denigrări, nu mă regăsesc lângă astfel de oameni. Din punctul meu de vedere, politica se face cu eleganță, fără jigniri, fără atacuri, pe proiecte și în echipa ALDE Rovinari am găsit oameni, prieteni vechi care pot face lucruri mărețe pentru orașul Rovinari. De câteva luni de zile nu mai aveam o colaborare nici cu domnul Chivu, nici cu echipa cea nouă și din ieșirile lui publice am considerat că nu pot să-i rămân alături”, a spus Claudiu Vodislav, primarul de la Rovinari.

Florin Ungureanu, fostul președinte PNL Rovinari, a venit și el în echipa lui Filip. Ungureanu spune că nu putea face echipă cu un om atât de slab pregătit cum este Chivu și îi amintește acestuia de grupul G9. ”N-aș vrea să spun foarte multe lucruri urâte la adresa domnului Chivu, aș vrea doar să-i amintesc dacă îi spune ceva grupul G9. Singurele lucruri bune pe care le-a făcut și inițiative au vizat doar deplasările în Turcia, în Polonia, singurii lui prieteni și persoane apropiate sunt Vâlceanu și Barbu și mai are o relație totuși bună pe la Cărbunești, pe la circa de Poliție. În rest, nu prea cunosc situațiile și puterea lui de muncă”, a spus  Florin Ungureanu, consilier local.

 

Vâlceanu: ”Vodislav nu se mai regăsea pe lista noastră”

Dan Vâlceanu, copreședintele PNL Gorj, își menține atitudinea ironică față de achizițiile anunțate de ALDE. ”Domnul Vodislav nu se regăsea pe lista noastră de Consiliu Local, lista noastră a fost depusă acum câteva zile, noi acolo avem o viziune, avem o regulă, am creat o listă nouă, cu oameni noi, niciunii dintre foștii consilieri liberali nu se mai regăsesc pe listă pentru că vedeți unde erau, lângă Goe Filip, ori eu nu cred că poți face administrație cu Goe Filip”, a spus Dan Vâlceanu, copreședintele PNL Gorj. De curând și PNL Gorj a făcut o achiziție de la ALDE, este vorba avocatul Gheorghe Pecingină.

Vizualizări: 1,116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: