Pro România a schimbat candidatul pentru Primăria Târgu Jiu

Schimbare de plan pentru partidul Pro România. Formațiunea politică și-a anunțat, vineri, noul candidat pentru Primăria Târgu Jiu. Este vorba despre Luminița Popescu, fost rector al Universității ”Constantin Brâncuși”.

Primul candidat pentru fotoliul de edil al municipiului Târgu Jiu, Gabriel Coica, s-a retras din lupta electorală în favoarea unei alte persoane. În cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul partidului din Târgu Jiu, Coica a anunțat că renunță la candidatura pentru funcția de primar, fiind propusă Luminița Popescu.

”Nu am intrat în politică să țintesc anumite funcții, ci pentru a-mi pune la dispoziția comunității energia și dorința de schimbare în bine. Inițial, în urmă cu câteva luni, Pro România m-a desemnat pe mine candidatul pentru funcția de primar al municipiului Târgu Jiu. Îmi doresc o eficientizare mare a rezultatelor și a activității echipei. Astfel, în urma analizei noastre, chimia perfectă pentru a câștiga este generată de doamna Luminița Popescu. Suntem o echipă închegată și o desemnăm pe doamna Popescu”, a spus Gabriel Coica.

Luminița Popescu a spus ce crede că o recomandă pentru o astfel de funcție. ”Mulțumesc tuturor pentru susținere. Nu negociez legea și nu voi negocia niciodată viitorul acestui oraș. Am în spate o echipă de oameni capabili. Am să vă aduc în față cel mai bun proiect pentru oraș. Consider că sunt cea mai bună variantă de candidat la această oră. Am putere de muncă, expertiză și experiență în funcții manageriale”, a spus noul candidat Luminița Popescu, în cadrul conferinței de presă.

De asemenea, au mai fost prezentați și alți candidați pentru funcția de primar pentru localitățile din Gorj, fiind vorba despre comunele: Dănciulești-Marius Lupu; Scoarța-Pantelimon Neferoiu; Mătăsari- Alexandru Panduroaica și Dănești- Mădălin Paliță.

Vizualizări: 6,396

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: