Promovare ratată în Liga Florilor pentru CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu nu va avea echipă în Liga Florilor în noul sezon, după ce handbalistele senioare au ratat obiectivul. CSM Târgu Jiu a fost învinsă de  Știinţa Bucureşti, scor 33-34 (12-14, 25-25), 8-9 după aruncările de departajare.

Senioarele de la CSM Târgu Jiu au pierdut meciul de baraj pentru accederea în Liga Florilor, a anunţat site-ul oficial al CSM. Elevele lui Liviu Andrieş au cedat, după loviturile de la 7 metri, partida cu Ştiinţa Bucureşti (33-34), după ce, la finalul timpului regulamentar de joc, scorul a fost 25-25. S-a trecut apoi direct la aruncările de departajare, unde echipa din Bucureşti s-a impus cu 9-8. Meciul cu Ştiinţa a fost unul jucat pe muchie de cuţit, fiind cea mai echilibrată partidă din prima zi a Turneului Final de la Blejoi.

A fost și cel mai intens meci din punct de vedere fizic, în care s-au dictat 11 eliminări și care a avut parte de un final în care tensiunea a atins cote paroxistice.

Formaţia gorjeană a ratat astfel şansa promovării în Liga Florilor, dar a realizat totuşi o mare performanţă, reuşind să se califice la acest Turneu Final, fiind vorba de o echipă tânără şi un club recent înfiinţat.

Vizualizări: 618

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: