Protest la uşa Poliţiei Locale. Cum a reacţionat directorul Urdea

Decizie controversată a conducerii Poliţiei Locale Târgu Jiu, care a hotărât ca salariaţii care susţin concursul de promovare în funcţie să fie intervieviaţi joi, 19 octombrie, chiar în ziua în care va avea loc protestul poliţiştilor locali pentru pierderea normei de hrană.

Până ieri, candidaţii ştiau că interviul va avea loc miercuri. „Este inadmisibil aşa ceva. Conducerea Poliţiei Locale Târgu Jiu face asta pentru a-i intimida şi împiedica pe oameni să participe la protest. Nu motivară sub nicio formă schimbarea datei”, a declarat Stelian Mihu, liderul Sindicatului Pro Lex Gorj.

Interviurile vor începe la ora 11.00, 12 poliţişti fiind chemaţi la comisia de concurs. Protestul a fost autorizat şi va avea loc între orele 15 şi 17, în faţa sediului Poliţiei Locale Târgu Jiu. La acţiune sunt aşteptaţi în jur de 80 de angajaţi ai Poliţiei Locale.

Florin Urdea, şeful Poliţiei Locale Târgu Jiu, nu a putut fi contactat pentru a explicat motivul pentru care a fost schimbată data la care va avea loc interviul.

Vizualizări: 3,136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: