Puiu Diaconescu prezintă dovada demisiei

Fostul vicepreşedinte al PNL Gorj, Puiu Diaconescu, a transmis ziarului Pandurul o scrisoare adresată deputatului Dan Vîlceanu, prin care îi reaminteşte acestuia că a demisionat din partid. Scrisoarea este datată 22 mai. Puiu Diaconescu îi reaminteşte şefului PNL Gorj, Dan Vîlceanu, că şi-a înaintat demisia în data de 24 aprilie 2018, la ora 14.31, prin SMS. Demisia a fost confirmată a doua zi de Puiu Diaconescu la Radio Infinit.

Puiu Diaconescu spune că demisia lui este legală şi valabilă, oricare ar fi fost mijlocul de comunicare ales, şi că vrea prin noua scrisoare să elimine orice alte interpretări.

Biroul Permanent Judeţean al PNL Gorj i-a găsit deja înlocuitor lui Puiu Diaconescu, zona de care se ocupa acesta fiind acum în coordonarea lui Robert Ciocioi.

Preşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a spus în mai multe rânduri că demisia lui Puiu Diaconescu nu a fost înregistrată la partid. „La partid discutăm oficial, pe documente”, spunea Vîlceanu. „Până nu am un document, nu există demisia”, spunea preşedintele PNL Gorj. (A.A.)

Galerie foto


Vizualizări: 895

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: