Răuţ şi Barbulea dreg busuiocul pentru Ursulescu

Declaraţia şocantă a Danielei Ursulescu( „Credeam că oamenii sunt mai deschişi la minte, dar se pare că m-am înşelat”) făcută după aflarea rezultatelor de la alegerile de duminică, i-a luat prin surprindere şi pe liderii Partidului Naţional Liberal din judeţ. Vorbele candidatei ajunse în turul doi i-a prins pe picior greşit pe liberali, aşa că ieri aceştia au încercat să dreagă busuiocul în privinţa declaraţiei făcute de cea în care îşi pun acum toate speranţele pentru o victorie duminică seara. 
 Când şi-au dat seama liderii PNL ce gafă a făcut candidata lor, care şi-a jignit electoratul prin faptul că se aştepta ca alegătorii să fie „mai inteligenţi şi mai deştepţi”, au încercat ieri să dreagă busuiocul. Trimişi la înaintare au fost Ion Răuţ şi Valerică Barbulea. Cei doi au încercat minute în şir să îndrepte lucrurile susţinând că Daniela Ursulescu nu a vrut să îşi facă electoratul care a votat-o prost, ci presa a interpretat greşit vorbele sale. „Doamna Ursulescu era duminică seara obosită. Probabil, a fost dezamăgită de rezultat şi de asta a reacţionat aşa, dar nu cred că şi-a făcut electoratul prost”, susţine Valerică Barbulea, vicepreşedinte al PNL Gorj. 
 Daniela Ursulescu nu a fost deloc un politician abil, deşi a încercat să impresioneze prin lacrimi în secţia de votare, vărsându-şi dezamăgirea pe cetăţenii comunei Turburea la aflarea rezultatelor finale. „Credeam că oamenii sunt mai deschişi la minte, dar se pare că m-am înşelat. Nu mă bucur că am intrat în turul doi pentru că oamenii nu au înţeles nimic. Nu mă bucur că am câştigat acest tur de scrutin. Am candidat pentru că vroaim să fie altfel, să se schimbe mentalităţile cetăţenilor. Oamenii m-au votat pe mine, dar aşteptam mai mult. Aşteptam să ies din primul tur şi mă aşteptam la mai multă inteligenţă din partea oamenilor”, declara Daniela Ursulescu la aflarea rezultatelor. Acum, când cetăţeni din Turburea au aflat ce gândeşte candidata PNL pentru funcţia de primar, Daniela Ursulescu încearcă să ne convingă că nu şi-a jignit electoratul. „Eu nu i-am făcut proşti. Mă aşteptam să fie mai inteligenţi, nu înseamă că i-am făcut proşti”, spune aceasta.

Greşeală după greşeală

 O altă greşeală pe care a făcut-o Daniela Ursulescu a fost chiar înainte de începerea campaniei electorale pentru fotoliul de primar al localităţii Turburea. Întrebată înainte de începerea primului tur de scrutin de ce candidează, Daniela Ursulescu a răspuns că o face în memoria soţului său, fostul primar al localităţii, care a decedat în urma unui accident rutier, ea spunând că nu este foarte sigură că va face faţă funcţiei. Liberalii simt că omul pe care îl susţin la Primăria Turburea este în picaj şi încearcă disperaţi să atace în toate părţile.  
 Ion Răuţ atacă postul de televiziune Gorj TV şi ziarul Pandurul pentru a o scoate basma curată pe Daniela Ursulescu, deşi purtătorul de cuvânt al liberalilor a putut să se exprime liber pe aceste canale media de câte ori a dorit, la fel ca şi ceilalţi colegi ai săi de partid! Vizibil iritaţi de faptul că Ursulescu a fost suprinsă plângând în secţia de votare pentru a îşi impresiona electoratul, Răuţ aruncă vina pe echipa Gorj TV şi dă şi cîteva lecţii de morală. Răuţ susţine că Daniela Ursulescu plângea pentru că şi-a adus aminte de soţul său. „Ce este imoral, ilegal sau inuman, să lăcrimezi la o amintire dureroasă pe care în mod justificat o are doamna Ursulescu sau să obţii voturi pe bani?”. Dacă vis a vis de candidata PNL pentru postul de primar Răuţ a încercat să convingă pe toată lumea că dă dovadă de compasiune, când a venit vorba de cei care au scris depre lacrimile vărsate de Daniela Ursulescu în secţia de votare, purtătorul de cuvânt al PNL şi-a schimbat atitudinea. „Îşi doreşte jurnalista care a făcut comentariul să aibă motivele doamnei Ursulescu pentru a lăcrima?” se întreba Ion Răuţ. Dacă lacrimile vărsate lânga urna de vot vor avea sau nu efect, acest lucru se va vedea duminică, la aflarea rezultatelor finale a alegerilor de la Turburea. 


Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: