Răzvan Burleanu a devenit tată după ce şi-a amânat nunta

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a devenit tată pentru prima oară de Florii, atunci când iubita sa, Anamaria, a născut o fetiță.  Şeful FRF are 35 de ani şi ar fi trebuit să se căsătorească în primăvara aceasta dar a amânat nunta din cauza pandemiei.

Răzvan Burleanu și Anamaria Tulumb sunt împreună de mulți ani, dar pandemia de coronavirus i-a împiedicat să se căsătorească, așa cum planificau. Ei au reprogramat evenimentul pentru vară, când situația se va îmbunătăți și vor putea strânge familia și prietenii pentru nuntă și botez.  „Am o nepoată, o fetiță născută chiar de Florii. E o bijuterie. Nu am văzut-o în realitate, nu am avut cum, cu coronavirusul ăsta. Dar am văzut-o pe telefon. Dacă nu era pandemia asta, la București mă găseai acum. Abia aștept să ieșim din criza asta, să merg să o văd. După atâtea rele, mai vine și ceva bun! Le doresc să aibă cât mai mulți”, a declarat tatăl lui Răzvan Burleanu, Gică,  precizând că, practic, cei doi  sunt ca şi căsătoriți, pentru că se cunosc de pe băncile liceului, şi sunt de atunci împreună.

Anamaria Tulumb este originară din Bacău, ca și Răzvan Burleanu. Conform Libertatea, ea a fost colegă de podium, la diferite prezentări de modă, cu Monica Columbeanu şi are în palmares şi un titlu de ”Miss Boboc”.

Vizualizări: 2,080

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: