„Record trist”. Stadion modern și sală a sporturilor nouă, dar fără echipe!

Constatare interesantă făcută de fostul premier Victor Ponta la venirea miercuri la Târgu Jiu, în drumul spre Primăria Târgu Jiu pentru a participa la instalarea lui Marcel Romanescu, el observând și stadiul construirii noului stadion municipal, dar și a Sălii Sporturilor. Ambele investiții au pornit după ce Guvernul pe care l-a condus a alocat fonduri în acest sens, chiar dacă pe partea de hârtii și echipa lui Dacian Cioloș a contribuit la finalizarea documentației care a permis apoi începerea efectivă a lucrărilor.

Ponta a constatat cât de bine vor arăta cele două investiții, regretul său, ca și al gorjenilor, fiind acela că în oraș nu mai există echipe care să poată folosi stadionul sau sala. Deputatul nu a suflat o vorbă despre colegii săi din PSD care au fost la cârma echipelor de fotbal, baschet sau handbal atunci când s-a ales praful de ele, dar a suspinat după lipsa lor din competițiile de primă ligă.

„Știți că o să se termine anul acesta Stadionul Municipal și Sala de Sport. Dar știți la fel de bine că nu mai avem echipă de fotbal, nu a mai fost sprijinită, a căzut în divizia B, și la fel și echipele de handbal și baschet. Decizia finală va fi tot la Guvern, dar se poate ca pe de o parte Consiliul Județean și Primăria Târgu Jiu să sprijine echipele de handbal și baschet, iar CEO să sprijine în continuare activitatea fotbalistică. Altfel vom fi într-un record trist în care terminăm stadionul supermodern, terminăm sala supermodernă și în loc să fie echipe pe care oamenii și le doresc, or să fie cheltuieli pentru primărie și Consiliul Județean”, a menționat Ponta.

Galerie foto


Vizualizări: 1,841

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: