Romanescu crede că Rușeț va avea un rezultat foarte prost

Fostul pedelist Marcel Romanescu, acum în barca USL, râde de foștii colegi care au anunțat un sondaj în care au 38%. Romanescu a comentat și declarația șefului de campanie a PDL, Dumitru Modrea, care a spus că Ion Rușeț este la egalitate cu Dian Popescu, contracandidatul său la Senat din partea USL. „Este imposibil, Rușeț nu a avut nici în 2008 acest procent”, a spus Romanescu la Radio Infinit.

Reporter: PDL a anunțat că a făcut un sondaj și are 38 la sută. Cum comentați?

Marcel Romanescu: Este surprinzător, pentru că în 2008, atunci când PDL se afla pe val cu opt candidați redutabili, nu a putut să depăşească un procent de 32 la sută. Acum am văzut care sunt candidații PDL și spun că au 38 la sută. Păi dacă în Gorj au 38 la sută, atunci mă aștept ca în Cluj, Arad sau alte județe unde PDL avea rezultate bune, să ajungă la procente astronomice. Cred că pe 10 decembrie se va confirma un rezultat excepțional, adică opt colegii închise de USL și atunci cu acel procent de 38 la sută rămân doar în presă.

Rep: Mergeți în campanie în județ. Cum apreciați că stă PDL în județ?

M.R.: Ar fi bine dacă ar vedea realitatea în teren și realitatea în teren nu confirmă acest sondaj. Nici în localitățile cu primari nu vor înregistra acest procent.

Rep: Și atunci, de ce au dat această cifră?

M.R.: Vor să inducă populația în eroare, să creadă cetățenii că se situează foarte bine. Vă spun din campania din teren că lucrurile pentru PDL nu sunt foarte încântătoare. Cred că dacă ar vorbi cu oamenii și-ar da seama și nu s-ar minți singuri.

Rep: Domnul Modrea spune că domnul Rușeț e la egalitate cu Dian Popescu la Senat..

M.R.: Domnul Rușeț nu poate fi la egalitate cu vreunul din candidații de pe colegiul 1 Senat pentru că nici în 2008 nu a avut acest procent. Nu știu dacă a făcut ceva domnul Rușeț în cei patru ani de senator. În cei patru ani PDL nu a crescut, având în vedere câți oameni nu mai sunt acolo.

Vizualizări: 208

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: