Romanescu, rol într-o reclamă: Promovez orice antreprenor

Primarul Marcel Romanescu, rol într-un spot publicitar! Edilul nu a refuzat propunerea unei firme din Târgu Jiu să apară într-o reclamă. Imaginile cu primarul care promovează semnătura electronică au făcut deja furori pe internet.

În spotul publicitar, Marcel Romanescu joacă propriul rol, acela de primar. Primeşte un stick cu documente în format electronic. Scena a fost filmată chiar în biroul lui Marcel Romanescu.

Întrebat despre apariţia sa în acest clip, edilul a ţinut să precizeze că ar accepta orice ofertă venită din partea firmelor din Gorj. „N-am avut niciun fel de rol. Orice antreprenor de pe raza judeţului Gorj care doreşte să dezvolte o afacere şi consideră că are nevoie de imaginea primarului Marcel Romanescu, sunt dispus să particip şi să-l promovez. Nu am primit bani pentru ceea ce am făcut acolo. Doar am promovat, aşa cum trebuie să facă orice primar, am promovat un antreprenor din judeţul Gorj cu afacerea pe care o dezvoltă”, a explicat Romanescu.

În ceea ce priveşte filmările, primarul recunoaşte că a avut emoţii chiar dacă nu s-a aflat prima dată în faţa unei camere de filmat: „Foarte multe emoţii am avut. Era pentru prima dată şi normal că am avut emoţii”. (M.M.)

Vizualizări: 454

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: