Se caută asistent medical pentru o comună din Gorj

Primăria Comunei Schela, judeţul Gorj, organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei de asistent medical comunitar. Postul presupune perioadă nedeterminată.

Pentru a se putea înscrie la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii: să fie absolvenţi ai școlii sanitare postliceale sau echivalentă/studii postliceale prin echivalare conform H.G. nr. 797/1997  privind echivalarea studiilor absolvenţilor liceelor sanitare, promoţiile 1976-1994 inclusiv, cu nivelul studiilor postliceale sanitare, dovedite cu diploma de absolvire (specializare asistent medical generalist); să aibă vechime în specialitatea studiilor absolvite minim 6 luni; să deţină un certificat de membru al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (aviz anual/adeverință eliberat/ă de către O.A.M.G.M.A.M.R.) în termen de valabilitate; să deţină  asigurare de răspundere civilă profesională  a personalului medical, în termen de valabilitate.

Dosarele se pot depune până la data de 12 ianuarie 2023, ora 16.00. Concursul se va desfăşura în două etape: proba scrisă, la data de 26 ianuarie 2023, ora 10.00 şi proba interviu, la data de 31 ianuarie 2023, ora 10.00.

Vizualizări: 1,250

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: