Se răzbună pe presă pentru demisia lui Flavius Stoican

Relatarea corectă a informaţiilor de către mass-media naţională a deranjat conducerea clubului ACS Viitorul Târgu Jiu care a refuzat să permită accesul reporterului Pro Sport la ultimul meci. Oficialii clubului au transmis corespondentului presei centrale că nu mai sunt locuri la masa presei, asta în condiţiile în care la un meci la Târgu Jiu rar pot fi văzuţi 4-5 jurnalişti, media fiind de 2 sau trei la fiecare meci.

Cunoscut deja la nivel naţional ca fiind un club cu o comunicare dificilă sau chiar inexistentă cu presa, ACS Viitorul Târgu Jiu a interzis accesul la ultimul meci a reporterului Pro Sport, care este şi corespondent liga2.ro.

 Asta în condiţiile în care liga2.ro transmite live aspecte de la toate meciurile din Liga 2, fiind singurul site din ţară care trimite corespondenţi la toate partidele. Mai grav este faptul că este vorba de corespondentul unui ziar naţional, iar retragerea acreditării creează un precedent rar întâlnit, fiind clar un gest de răzbunare pentru dezvăluirile făcute de liga2.ro în cazul demisiei antrenorului Flavius Stoican.

„ACS Viitorul a retras reporterului Liga2.ro acreditarea la acest meci, cu câteva ore înainte de joc, dorind să aplice tactica ”pumnul în gură”, fiindcă Liga2.ro a dezvăluit motivele pentru care antrenorii Flavius Stoican și Cosmin Frimu s-au despărțit de echipă. A motivat că nu verificase inițial lista acreditărilor și că alți 20 de jurnaliști s-au acreditat înainte!? O minciună sfruntată a clubului lui Nicolae Sarcină”, a informat liga2.ro care, din respect pentru suporterii celor două echipe, a oferit totuşi informații de la partida de la Târgu Jiu. „La meci au fost prezenți 6 jurnaliști locali, însă lista prezentată observatorului jocului a fost plină până la refuz, cu alți 14 așa-ziși reprezentați mass-media. Interesant este de văzut ce legitimații de presă au aceștia și cum li s-a permis accesul pe stadion”, a mai scris sursa citată. Numărul de 20 de jurnalişti la un meci este o exagerare pentru că nici măcar la meciurile din Liga 1 ale echipei Pandurii nu se acreditau atât de mulţi jurnalişti, în condiţiile în care erau prezenţi şi reprezentanţi ai presei naţionale.

Liga2.ro a dezvăluit şi aspectele legate de demiterea pentru câteva ore a antrenorului Stoican, cu câteva săptămâni înaintea despărţirii definitive de clubul patronat de Nicolae Sarcină. Atunci clubul ACS Viitorul a ieşit public, pa pagina de facebook cu un comunicat în care a acuzat presa că a publicat informaţii eronate, deşi antrenorul Flavius Stoican a recunoscut că i s-a comunicat faptul că a fost demis.

Vizualizări: 7,872

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: