Selly, Irina Rimes și Smiley, nominalizaţi la gala Nickelodeon

Copiii din România au ocazia să voteze care este cel mai iubit star al puştilor din România. Irina Rimes, Selly, Emil Rengle, Smiley și Mimi sunt nominalizați la gala din acest an Kids Choice Awards a postului pentru copii Nickelodeon.

Pentru al doilea an consecutiv cinci artiști români sunt nominalizați la Nickelodeon - Kids Choice Awards, iar gala din acest an se va ține online, la fel ca și în 2020, pe data de 13 martie. Artiștii din România pot fi votați pe pe site-ul oficial Kids’ Choice Awards, aceștia fiind nominalizați la categoria Cel mai iubit star românesc. „Nominalizarea la Kids’ Choice Awards mă bucură nespus și vă mulțumesc pentru asta. E un început de an foarte frumos, care mă ajută să simt toată energia voastră. Sper să ne și putem vedea cât de curând și să ne auzim doar cu vești bune", a spus Irina Rimes pentru paginademedia.ro, artista fiind nominalizată pentru al doilea an consecutiv. Un alt preferat al copiilor este Selly, care recunoaşte că nu a fost deloc uşor în ultimul an: „Sunt onorat să fiu nominalizat la Kids’ Choice Awards 2021. 2020 a fost un an în care s-au schimbat multe, în care am făcut foarte multe videoclipuri și am adus câteva lucruri în premieră în peisajul YouTube-ului românesc. A fost un an care ne-a pus pe toți la încercare, dar, uitându-mă în spate, pentru mine a fost, totuși, un an bun”.

Şi Smiley este unul dintre preferaţii copiilor şi nu ezită mereu să le dea sfaturi, mai ales că va deveni tătic: „Unul dintre cele mai utile sfaturi pe care le-am primit și pe care l-am dat mai departe cât de des am putut a fost: „Nu uita să te joci! Joacă-te mult, oricând, până la finalul vieții, nu contează vârsta!” Trebuie să găsim bucuria jocului și a vieții în orice facem, fie că sunt treburi de copii sau de oameni mari. Sunt foarte recunoscător copiilor pentru că mă lasă sa reînvăț zi de zi de la ei să mă joc frumos, să fiu bun, sa râd mult și să mă bucur de bucuria celor din jur. Să fie joacă, veselie și muzică în viețile noastre mereu! Mulțumesc pentru tot, copii mari și mici!”.

Anul trecut au fost nominalizați artiști ca Andra Măruță, jurat la Românii au talent, Gașca Zurli, fondată de Mirela Retegan, Alina Eremia și Irina Rimes iar câștigătoare a fost Andra.

Vizualizări: 679

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: