Sfatul unui coleg pentru Romanescu: Să fie mai viu!

Liberalii și-au dat întâlnire, la sfârșitul săptămânii trecute, la Rânca. Primarii şi viceprimarii PNL au discutat despre problemele pe care le întâmpină la instituțiile pe care le conduc. Pentru că Primăria Târgu Jiu este pe lista instituţiilor unde lucrurile nu merg așa cum ar trebui, colegii de partid au avut și un mesaj pentru primarul Marcel Romanescu: „Să fie mai viu în a-și rezolva problemele!”

Întâlnirea liberalilor a fost una informală, așa că nici prea multe informații din culisele acesteia nu au fost dezvăluite. „Oricând există dialog, lucrurile se lămuresc. Mai ales că întâlnirea a fost de bună intenție. A fost tocmai pentru a vedea ce am rezolvat, ce am greșit și cum trebuie să acționăm în perioada următoare. Și politic, și organizatori. Cum să acționăm la nivelul fiecărei primării acolo unde sunt probleme. Eu vă pot declara doar numite lucruri din ce s-a discutat acolo”, a explicat liberalul Puiu Diaconescu.

Târgu Jiu și Motru sunt două primării câștigate de liberali, dar unde primarii nu au majoritate și sunt la mâna celor de la PSD. În timp ce primarul din Motru, Gigel Jianu, a început să fie mai acid la adresa adversarilor săi, Marcel Romanescu încă nu i-a arătat cu degetul pe cei care îi blochează activitatea în primărie: „Marcel Romanescu a înțeles rugămintea partidului, a colegilor de muncă, respectiv a primarilor din județ. A fost sfătuit cum ar trebui să acționeze pentru a duce la îndeplinire programul cu care a câștigat alegerile. Noi am fi foarte fericiți și foarte mândri dacă Romanescu ar reuși să iasă și să spună presei ce obstacole are, pentru că noi nu avem de gând și nici nu e corect să intervenim în actul managerial al primarului. Noi putem doar să-l sfătuim cum vedem lucrurile de pe margine. Trebuie să fie mai viu în a-și rezolva propriile probleme. Noi îi stăm la dispoziție”, i-a mai transmis Puiu Diaconescu.

Vizualizări: 775

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: