Și-au sechestrat musafirul bănuit că vrea să fure

Un bărbat de 47 de ani din Albeni a reclamat faptul că a fost sechestrat acum câteva zile într-o locuință din Târgu Jiu, unde era în vizită la un bărbat de aceeași vârstă, al cărui nume nu îl știa. În casă mai era o femeie de 71 de ani care l-a bănuit pe musafir că vrea să fure, de aici s-a ajuns la un conflict spontan, iar bărbatul s-a trezit legat cu sfoară.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Investigații Criminale au reținut joi pentru 24 de ore bărbatul în vârstă de 47 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe.

“Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, la data de 9 octombrie a.c., în timp ce persoana vătămată, de 47 de ani, din comuna Albeni, se afla în vizită, în municipiul Târgu Jiu, la o persoană a cărei identitate nu o cunoaște, în urma unui conflict spontan, a fost legat cu o sfoară de mâini și lovit cu un obiect contondent în zona toracelui, de bărbatul de 47 de ani, din localitate, dar și de o femeie, de 71 de ani, tot din municipiul Târgu Jiu”, a comunicat IPJ Gorj.

Polițiștii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe, iar bărbatul urmează a fi prezentat astăzi procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propuneri corespunzătoare.

Victima a fost eliberată în aceeași zi în care a fost sechestrată.

Vizualizări: 2,868

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: