Silvia din Rovinari, câştigătoarea premiului de 100.000 de lei

Rovinăreanca Oana Silvia Popescu a câştigat marele premiu al emisiunii „Bravo, ai stil. All Stars!”, în valoare de 100.000 de lei. Este al doilea premiu pe care îl câştigă Silvia la Kanal D, tânăra extravagantă având şanse să devină pe viitor jurat al emisiunii. Silvia a avut mereu alegeri surprinzătoare, fiind nu doar o preferată a publicului, ci şi a juriului.

Silvia Oana Popescu s-a făcut remarcată încă din sezonul întâi „Bravo, ai stil!”, pe care l-a şi câştigat. S-a remarcat nu doar datorită ținutelor, ci şi ca urmare a firii sale conflictuale. Silvia are 35 de ani şi spune că şi-a dorit mereu să fie vedetă.

„Eu mă văd mare de când eram mică, însă anul trecut am mai citit eu câte ceva şi mi-am propus să-mi dau un termen limită pentru tot ce voiam să mi se întâmple. Şi mi-am spus că o să fiu celebră şi bogată şi o să-mi cumpăr o geantă Channel şi un Fiat 500. Şi pot spune că mi le-am luat, pentru că am primit deja premiu de 100.000 de lei de la «Bravo, ai stil!», a spus Silvia.

Silvia a fost încununată drept „Cea mai stilată femeie din România” şi a intrat în posesia sumei de 100.000 de lei, întrunind 65,8% din voturile telespectatorilor. Concurenta i-a cucerit total pe juraţi şi pe telespectatori, inclusiv cu ținuta şi momentul prezentate în ultima seară a competiției.

Galerie foto



Vizualizări: 12,273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: