Sinucidere sau accident? Înecat în fântâna din curtea casei!

Sfârşit tragic pentru un bărbat de 59 de ani din Gorj, trupul său neînsufleţit fiind găsit miercuri noaptea de către rude în fântâna din curtea casei. Cei din familie i-au observat lipsa şi după ce l-au căutat l-au descoperit în fântână, manevrele ulterioare de resuscitare fiind inutile.

Nenorocirea a avut loc la Hurezu, în comuna Turcineşti, pe o uliţă unde un autoturism poate fi cu greu întors. Gheorghe Ciobescu nu mai fusese văzut de către rude de cu seară, dar la început nimeni nu şi-a făcut griji în privinţa lui. De abia mai târziu familia a început căutările, după ce a fost găsit în fântână fiind chemaţi pompierii şi ambulanţa. „La sosirea noastră persoana respectivă era căzută în fântână cu capul în jos. Noi am procedat la scoaterea acesteia prin introducerea unui salvator cu cordiţă, iar ulterior am făcut manevre de resuscitare până la sosirea ambulanţei”, spune Stelian Bălaşa, din cadrul ISU Gorj.

Un echipaj medical s-a chinuit aproape o oră să îl readucă la viaţă pe bărbatul înecat, dar eforturile medicilor au fost inutile. Aceştia au constatat decesul în cele din urmă. Nimeni nu ştia miercuri noaptea cum a ajuns Ciobescu în fântâna din curtea casei, brâul din ciment al acesteia nefiind unul foarte înalt, ci de până într-o jumătate de metru, fapt care ar fi putut permite alunecarea accidentală a bărbatului. Rudele spun însă că în ultimele zile era tot mai abătut, după ce avusese o ceartă mai aprinsă cu nişte muncitori care îi lucraseră la acoperişul casei şi l-ar fi păcălit cu bani atunci când a fost vorba, la final, de plata lucrărilor. „A avut nişte ţigani pe aici pe la el şi ăştia s-au luat cu el la ceartă. El le-a spus să plece că nu are să le dea atâţia bani. Ştiu că s-a dus să-şi ia portofelul, ei i l-au jumulit din mâini, apoi l-au mai şi bătut, după care i-au luat toţi banii. S-a mai şi împrumutat la o vecină vreo 3 milioane şi după toate astea spunea că nu mai poate, că îl doare capul. Nu mai mânca, era supărat, iar acum îl găsirăm în fântână”, a menţionat Maria Hortopan, sora decedatului.

ANCHETĂ

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, medicii legişti fiind cei care vor constatat cauzele decesului, dar şi eventuale urme de violenţă. Singurul lucru cert este că rudele şi anchetatorii nu găsiseră vreun eventual bilet prin care acesta să îşi justifice gestul.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: