Soția lui Eric de Oliveira rămâne fără mașina de la Pandurii

Pandurii trebuie să scoată bani din piatră seacă după ce a rămas fără finanțatori, astfel că administratorul special Marin Golea caută orice resursă posibilă. Recent a descoperit că unul din autoturismele clubului a fost dat în comodat, de conducerea de atunci, soției fotbalistului Eric de Oliveira. Contractul de comodat a fost făcut pe patru ani și expiră în aprilie anul viitor. Golea vrea să trimită însă o notificare pentru returnarea mașinii, existând o clauză în contract care permite rezilierea în situație de insolvență.

Pandurii a intrat în insolvență acum un an, iar în ianuarie Tribunalul Gorj va lua în discuție cererea administratorului judiciar privind intrarea în faliment. Săptămâna trecută, lichidatorul a reușit să vândă câteva din zecile de mașini ale clubului, încasând câteva sute de mii de lei.

Eric de Oliveira a fost un jucător extrem de iubit la Târgu Jiu, acum el evoluând la Viitorul Constanța. Pandurii a mai trimis notificări unor foști jucători și antrenori pentru returnarea mașinilor, printre aceștia fiind Pustai și Grigoraș. (A.A.)

Vizualizări: 2,399

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: