Spectacol pe cinste la Turceni. Ce artişti cântă de zilele oraşului!

Trei zile de petrecere se anunţă în oraşul Turceni, de Zilele Oraşului. Administraţia locală va aduce la ediţia din acest an cei mai îndrăgiţi artişti. Manifestările sunt programate în perioada 20-22 iulie. Pe scenă vor urca Anna Lesko, Anda Adam, Randi, Dj Ryno & Silvia, Triton şi 3 Sud Est.

Pentru iubitorii de folclor, Elisabeta Vasile, Olguţa Berbec şi soţul său, saxofonistul Remus Novac, dar şi ansamblurile folclorice „Brâuleţul” din Turceni, „Emilia Bubulac” din Peştişani şi cel de la Negomir vor întreţine atmosfera.

Primarul oraşului Turceni, Cristina Cilibiu, a alocat un buget generos pentru aceste manifestări, mai ales că este singura festivitate de acest gen de peste an la nivel de localitate.

„Partea artistică este 130 mii lei, iar pentru partea de servicii, activităţi, concursuri, am alocat 70 mii lei. În total, 200 mii lei. La partea artistică intră scena, sonorizarea, panourile şi artiştii, iar restul de bani sunt pentru tot ce înseamnă derularea concursurilor de fotbal, tenis, şah, pescuit, fachiri, statui vivante, personaje Minnie, ansamblurile, etc”, a declarat primarul Cristina Cilibiu.    

Vizualizări: 2,468

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: