Susține că a slăbit de când a venit să joace la Pandurii

Un jucător cu care Pandurii Târgu Jiu mai are un an de contract a părăsit echipa și spune că va depune memorii la FRF și FIFA. Keinus Bunga crede că nu poate fi suspendat de club pentru că nu a fost niciodată plătit, acesta acuzând acum faptul că a slăbit de când a ajuns la Pandurii.

Cu toate că conducerea clubului Pandurii spune că mai are încă un an de contract Keinus Bunga a ales să plece de la Târgu Jiu înainte de vacanță. Practic jucătorul a fugit de la echipă fără să anunțe și acuză acum echipa că nu l-a hrănit corespunzător şi, din acest motiv, a slăbit.

Bunga a spus pentru liga2.ro că nu are de ce să fie suspendat de cei de la Pandurii pentru că nu a fost plătit. „De ce să fiu suspendat, dacă nu m-au plătit? Am depus memoriu la Federația din România, voi depune și la FIFA. Din punctul meu de vedere, contractul s-a încheiat! Nu am fugit, doar că nu mai puteam trăi fără bani!”, a spus Bunga pentru sursa citată, precizând acum că alimentaţia de la club nu era bună şi că a slăbit: „Nu aveam alimentație bună și am slăbit mai multe kilograme din această cauză! Acest club e ca o dictatură: nu plătesc jucătorii, nu le dau mâncare corespunzătoare, dar are pretenția ca noi să fim eficienți pe teren”. Atât timp cât a jucat pentru Pandurii, Bunga însă nu s-a plâns niciodată de „alimentaţia necorespunzătoare”, pe lângă cazare, Pandurii asigurând zilnic şi masa jucătorilor, în cazul celor străini chiar şi atunci când echipa este liberă, în weekenduri.

Alături de Keinus Bunga, lunga trecută au mai părăsit Pandurii francezul Ludovic Erhard și belgianul Merci Dieu Luzemo.

Vizualizări: 503

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: