Cum a ajuns Gilortul de pe locul 3 pe 6, în zece secunde

Gilortul Târgu Cărbuneşti a avut evoluţii bune în acest sezon, în care a cochetat chiar cu podiumul. Din păcate ultimul meci, mai bine zis ultimele secunde ale meciului, au făcut ca Gilortul să piardă locul 3 şi să ajungă chiar pe locul 6.

În ultima etapă din acest sezon toate rezultatele echipelor cu care Gilortul se lupta pentru un loc mai sus în clasament erau favorabile gorjenilor. Dăeștiul avea să câștige la Simeria cu CSM Deva, scor 2-1, iar Gaz Metan Mediaș 2 și Viitorul Șelimbăr au remizat la Copșa Mică, scor 1-1. Gilortul conducea la Cisnădie pe Măgura și domina finalul de joc, după cea mai bună repriză reușită în sezonul de primăvară dar norocul nu le-a mai surâs gorjenilor din Liga 3 care, în minutul 90+5, au primit un gol ce le-a spulberat visul de a încheia sezonul pe podium.

Gilortul a încheiat astfel acest sezon cu 26 de puncte, la egalitate cu Gaz Metan Mediaș 2 și CSM Deva, dar departajarea finală nu i-a fost favorabilă. Pentru departajare, s-a întocmit clasamentul între cele 3 echipe, puncte şi golaveraj, şi deşi numărul de puncte era egal în meciurile directe, golaverajul celor de la Gilortul a fost cel mai slab. În urma acestui clasament în 3 Gilortul a încheiat sezonul 2020-2021 al Ligii 3, seria 7, pe locul 6.

1. Gaz Metan Mediaș 2, 6 puncte, golaveraj 11-7

2. CSM Deva, 6 puncte, golaveraj 7-7

3. Gilortul, 6 puncte, golaveraj 5-9

Vizualizări: 327

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: