Duelul oltenilor din Liga Națională, câștigat de Craiova

Baschetbaliştii olteni de la CSM Târgu Jiu și SCM U Craiova au jucat meciul direct tocmai la Galați, conform programului de turnee stabilit de federația de baschet. Gorjenii au pierdut la o diferență mare de scor acest prim joc al Turneului cu numărul 14.

CSM Târgu Jiu a fost învinsă la primul meci disputat miercuri la Galați, scor 108-65, de către SCM U Craiova. Meciul din cadrul Turneul 14 al LNBM s-a disputat în Sala Dunărea din Galați, acolo unde s/a mai jucat recent un turneu al Ligii Naționale.

Partida a demarat sub semnul echilibrului, dar după primele 10 minute, oltenii de la Craiova, mult mai bine clasați în ligă  dar și cu o echipă mult mai bună, și-au găsit ritmul la aruncările de la distanță și astfel SCM Craiova s-a distanțat pe tabelă, scor 46-31. Repriza secundă a debutat tot cu o triplă a craiovenilor, de această dată semnată de Filipovic. Coșul înscris de croat a primit răspuns din partea lui Kevin Allen, dar gorjenii au greșit din nou în defensivă și același Filipovic i-a taxat cu o nouă reușită de la distanță. Pe parcursul sfertului trei, SCM Craiova a reușit să își construiască un avantaj de 30 de puncte, 74 la 44, unul mai mult decât liniștitor. Soarta partidei nu s-a schimbat după ultimul sfert și SCM Craiova a trecut de CSM Târgu Jiu cu scorul de 108 la 65.

Pivotul Kevin Allen a reuşit un double-double în acest meci fiind remarcatul echipei locale, cu 20 puncte şi 12 recuperări. Pe de altă parte o serie de jucători precum Alin Borşa, Camil Berculescu şi Stefan Andrejevic nu au putut fi folosiţi la acest joc din cauza accidentărilor.

Vizualizări: 206

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: