Târgujianca Roxana Vancea, scene fierbinți cu Pepe

Pepe a scos din buzunar 1.000 de euro pentru trei ore alături de târgujianca Roxana Vancea. Roxana a filmat scene fierbinți cu Pepe, pentru noul videoclip al acestuia la piesa Tortura.

Videoclipul a fost filmat într-o sală de fitness și într-un parc din București. Roxana și Pepe au jucat rolul unor îndrăgostiți. Artistul a mărturisit că timpul petrecut alături de Roxana a fost ”o tortură plăcută”. ”Timp de trei ore ne-am sărutat, însă pentru mine a fost o plăcere”, a mărturisit Pepe, citat de romaniatv.net.
Piesa se numește  "Tortura" și va fi lansată în curând. Pepe s-a declarat mulțumit de “prestația” Roxanei Vancea, cu care a colaborat foarte bine. Interpretul a mai menționat că și-a dorit de mult timp să-și lanseze piesa, însă nu a găsit producția potrivită. “Pentru mine Tortura este o piesă completă din toate punctele de vedere, o doream de ceva timp”, a mai afirmat Pepe.
Versurile piesei au fost scrise de Pepe, Alex Pelin, Naguale, Connect-R și combină armonios interpretarea flamenco cu sound-ul latino.

Vizualizări: 3,227

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: