Tineri prinși la volan sub influența băuturilor alcoolice

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Florești, județul Mehedinți, au fost surprins, în data de 19 noiembrie, în timp ce conducea un autoturism, aflandu-se sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Motru l-au depistat pe tânăr în trafic, în timp ce se deplasa pe strada Minerului, din municipiul Motru.

 În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Tot la data de 19 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Turceni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un tânăr de 21 de ani, din comuna Borăscu, a condus un autoturism pe DJ 673 Turceni, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care are suspendat acest drept. 

De asemenea, la data de 20 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană conduce haotic pe raza municipiului Târgu-Jiu.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii din cadul Biroului Rutier au depistat un tănâr de 25 de ani, din comuna Lelești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 672 B Ursați. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărului i s-a întocmit dosar penal.

Vizualizări: 738

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: