Tragere la sorți pentru Cupa României Gorj

AJF Gorj a programat pentru marți, 4 octombrie, tragerea la sorți a meciurilor din cadrul 16-imilor Cupei României la fotbal, faza județeană, ediția 2022-2023. După o fază preliminară în care au jucat echipe din Liga 5, în această fază vor intra în competiție echipele de Liga 4.

Cupa României Gorj are programată pentru marți tragerea la sorți pentru meciurile din șaisprezecimile competiției, a anunțat AJF Gorj. Evenimentul are loc la sediul asociației din Complexul Sportiv Municipal din Târgu Jiu. În comunicatul oficial a fost anunțat faptul că vor intra în competiție echipele din Liga 4, alături de echipele deja calificate din faza preliminară. „Din acest tur vor participa și formațiile din Liga 4, meciurile urmând a se disputa pe 19 octombrie, într-o singură manșă. Reprezentanții echipelor participante în această fază a competiției sunt așteptați la eveniment”.

În ceea ce privește echipele deja calificate, acestea sunt Unirea Bolboși și AS 7 Noiembrie Costești care s-au impus în meciurile din turul preliminar. Unirea Bolboși a învins cu 2-0 pe Viitorul Brănești , în timp ce AS 7 Noiembrie Costești a dispus cu scorul de 5-1 de AS Prigoria.

Meciurile care vor fi stabilite marți se vor disputa pe data de 19 octombrie, într-o singură manșă.

Vizualizări: 449

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: