Trică cere bani lui Sarcină pentru încă un an

Dat afară de la ACS Viitorul Târgu Jiu deşi era încă în obiectiv, antrenorul Eugen Trică spune că va merge la comisiile FRF să ceară banii până la final de contract. Acesta mai avea încă un an de contract cu echipa lui Nicolae Sarcină şi îşi vrea toţi banii din contract. 

Trică nu se aștepta să fie îndepărtat în condițiile date de la ACS Viitorul Târgu Jiu şi spune că este hotărât să meargă mai departe. Antrenorul care a plecat de două ori de pe banca formaţiei lui Sarcină în acest sezon vrea să își facă dreptate pe calea legii. Trică a declarat pentru liga2.ro că își vrea toți banii din contract, care era scadent în vara anului următor. Astfel, antrenorul dat afară fără motiv spune că nu se rezumă doar la primirea banilor restanți de până la momentul în care a primit înștiințarea că va fi dat afară. ”Eu n-am fost plătit de două luni, două luni se fac acum. Plus niște bonusuri, dar problema e că eu mai aveam un an contract. Am contactat un avocat, acum să vedem ce o să fac, ce va fi. Eu voi cere banii pe tot contractul. Contractul a fost semnat înainte ca echipa să intre în insolvență. Dacă semnam după ce se intra în insolvență, atunci știam ce se întâmplă”.

ACS Viitorul Târgu Jiu a intrat în insolvenţă în luna februarie, când echipa se întorcea dintr-un cantonament efectuat în Antalya. Antrenorul Eugen Trică fusese convins cu greu să revină la Târgu Jiu atunci, el revenind la echipă chiar în ziua în care s-a plecat în Turcia, deşi antrenamentele se reluaseră de câteva săptămâni. 

Vizualizări: 1,084

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: