Un gorjean îşi dă afacerea pe o maşină. Alte zeci de persoane vor să vândă!

Schimb mai puţin obişnuit propus de un gorjean pe internet. Acesta doreşte să îşi dea afacerea pentru o maşină cu o vechime de maximum 10 ani. Acesta nu este însă singurul care vrea să renunţe la firmă. Zeci de persoane şi-au scos la vânzare afacerile pe internet. Majoritatea celor care fac acest lucru au obţinut fonduri prin programul "Start Up Nation".

"Vând sau schimb program "Start Up Nation" 2018 aprobat, cu acordul de finanţare semnat. Schimb cu autoturism după anul 2008". Cam aşa sună unul dintre zecile de anunţuri postate pe internet de gorjenii care au dorit să devină antreprenori, dar care din diferite motive s-au răzgândit.

Gorjeanul în cauză s-a gândit iniţial să dezvolte o afacere din fabricarea peleţilor din plută, rumeguş şi alte resturi vegetale, dar a renunţat. Deşi creditul punte urmează să fie aprobat, după cum precizează acesta în anunţ, tânărul antreprenor s-a gândit să renunţe la afacere înainte de a începe pentru o sumă de bani sau, de ce nu, un autoturism.

Un alt gorjean şi-a scos la vânzare firma de transport. Preţul de vânzare pleacă de la 58.000 euro, uşor negociabil, însă omul de afaceri este deschis şi la schimburi. A luat această decizie pentru că trebuie să plece urgent din ţară. Cel care doreşte să achiziţioneze firma de transport trebuie să ştie că aceasta este plătitoare de TVA, funcţionează din 2008 şi nu are datorii la stat sau la terţe persoane.

Şi la Rovinari se vinde o afacere la cheie. Este vorba de un salon de înfrumusețare la care se poate începe activitatea chiar din momentul în care se face tranzacţia. Cei care sunt interesaţi trebuie să ştie că aici sunt trei posturi active, clientela este în curs de formare, iar firma funcţionează din luna martie şi este activă şi în prezent. Aici funcţionează în 75 de metri pătraţi un salon de coafură, manichiură şi frizerie, iar chiria este destul de avantajoasă.

De vânzare este şi o firmă care funcţionează de numai 7 luni şi are ca obiect de activitate exploatările forestiere, cu atestate de exploatare şi cu eventuale contracte în derulare. Cei interesaţi trebuie să ştie că societatea nu înregistrează datorii în acest moment şi nu a fost demarată prin programul "Start Up Nation".

Vizualizări: 6,344

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: