Un tânăr jandarm din Gorj și-a pierdut viața într-un accident de circulație. Doi copii au rămas orfani!

Sfârșit crunt pentru un tânăr, de 31 de ani, originar din comuna gorjeană Văgiulești. Bărbatul a decedat într-un accident de circulație produs pe DN 6, în afara localităţii Plugova, judeţul Caraş-Severin. Potrivit Politiei, el ar fi pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un TIR. 

Medicii sosiți la fața locului au încercat efectuarea manevrelor de resuscitare, dar din păcate, a fost declarat decesul bărbatului. 

Tânărul era jandarm în Timiș. Era căsătorit și avea doi copii mici. Mezinul familiei nu a împlinit nici un an. Bărbatul venise în Gorj și se întorcea singur spre Timiș, la soție și copii. N-a mai apucat. 

Întreagă comunitate din Văgiulești îl plânge. "Nașul nostru cu sufletul bun, ne ai lăsat îngenunchiați de durere. Nu pot sa accept ca este adevărat tot sper ca ma trezesc și aud ca ești bine ai lăsat tot pentru ce ai luptat și ai plecat sa ai grija de îngerașii tai de acolo de sus să-i ocrotesti! Mereu vei ramane prezent în inimile noastre ! Drum lin spre ingeri", este mesajul unor rude. 

Apel umanitar

Prietenii familiei au lansat, pe Facebook, o campanie umanitară și îndeamnă oamenii cu suflet bun să ajute mama și cei doi copii rămași orfani. "Un bun prieten și coleg a plecat spre o lume mai buna fără voia lui, lăsând în urma o soție extraordinară și doi copii minunați!!! Va rog, dacă puteți,sa ii ajutați.

Nume titular: Pancea Maria Cristina 

Cont: RO45 BRDE 080S V534 7707 0800

Moneda: RON”, a fost apelul unui alt gorjean.

Galerie foto


Vizualizări: 27,807

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: