Unghii cu gel? Iată de ce produse ai nevoie pentru o manichiură ca la salon

Există mai multe aspecte de care trebuie să ţii cont atunci când vrei să-ţi faci unghiile cu gel acasă, dar utilizarea produselor potrivite şi calitatea acestora rămân unele din cele mai importante pentru ca rezultatele finale să se ridice la înălţimea aşteptărilor, iar aspectul manichiurii tale să fie exact ca la salon. Iată minimul necesar de care ai nevoie în construcţia unghiilor cu gel și fă cunoştinţă cu Creative Nails – magazinul online multibrand cu produse profesionale pentru manichiură şi pedichiură în care merită să investeşti pentru a beneficia de calitate garantată, fără compromisuri.

Produse must-have pentru construcţia unghiilor cu gel

Aspect strălucitor, rezistenţă îndelungată, protecţie sporită şi versatilitate - beneficiile oferite de unghiile cu gel nu sunt deloc puţine, astfel că este de la sine înţeles de ce acestea sunt o alegere din ce în ce mai populară în rândul femeilor de toate vârstele. Totuşi, tu ştii care sunt ustensilele şi materiale de care ai nevoie pentru construcţia acestora – acasă sau la salon? Iată lista celor mai importante produse pentru manichiura cu gel:

●      geluri de construcţie

Extrem de importante în realizarea unghiilor false sunt şi gelurile de construcţie, deoarece te ajută să creezi extensia unghiei şi să sculptezi forma dorită. Practic, nu te poţi lipsi de ele, iar pentru a avea garanţia unor produse sigure şi de calitate superioară, te invităm să descoperi gama de geluri de construcţie de la Creative Nails. Fiber Champagne Peach 50 g – Macks, Builder Gel Milky White 50 ml – Cupio, Glam Builder Gel 1 - Yas - acestea sunt doar câteva dintre opţiunile pe care le poţi lua în calcul în materie de geluri de construcţie de la Creative Nails pentru manichiuri reuşite şi rezistente. 

●      ustensile pentru pregătirea unghiei naturale 

Pregătirea unghiilor naturale este o etapă foarte importantă care necesită o serie de instrumente de bază pentru a contribui la calitatea generală a manichiurii cu gel. Astfel, de la pile, buffere sau freze electrice, la pushere pentru cuticule, forfecuţe, ulei de cuticule sau soluţii de pregătire, precum Nail Prep sau Nail Bonder, toate acestea trebuie să se regăsească pe masa ta de lucru pentru a crea o suprafaţă netedă pentru aplicarea ulterioară a materialului de construcţie, respectiv pentru a obţine rezultate cu aspect profesional.

●      bază/Rubber Base

Stratul de bază este absolut necesar pentru a crea o bună aderenţă între unghia naturală şi gel, dar şi pentru a îmbunătăţi longevitatea manichiurii, astfel că nu trebuie să lipsească de pe lista produselor must-have pentru crearea pas cu pas a unghiilor cu gel.

●      geluri UV colorate

Pentru a putea realiza cele mai deosebite modele de manichiură, gelurile UV colorate sunt de asemenea indispensabile. Le poţi găsi într-o varietate aproape infinită de nuanţe, astfel că poţi da frâu liber creativităţii şi poţi contura cele mai inedite modele, în funcţie de cerinţele şi preferinţele personale.

●      şabloane sau tips-uri

Acestea reprezintă o parte importantă în procesul de construcţie a unghiilor cu gel, deoarece îţi permit să creezi cu un minimum de efort extensii de unghii, în funcţie de cerinţe şi preferinţe dintre cele mai diverse.

●      pensule pentru aplicarea gelului

Pentru o aplicare rapidă, precisă şi controlată a gelului, vei avea nevoie de pensule special concepute în acest sens. Pe piaţă există diferite pensule pentru diferite consistenţe de gel, astfel că vei găsi întotdeauna varianta potrivită pentru modelul pe care vrei să îl creezi. 

●      lampă UV sau LED

Pentru polimerizarea şi întărirea straturilor de gel aplicate pe unghii, vei avea nevoie şi de o lampă UV sau LED de calitate înaltă. Aceasta, pe lângă funcţia de uscare, joacă un rol esenţial şi în asigurarea unui finisaj durabil, astfel că merită să investeşti în una de cea mai bună calitate.

●      top coat

Pentru a-şi menţine aspectul impecabil pentru o perioadă cât mai lungă de timp, unghiile false au nevoie de protecţie împotriva zgârieturilor, iar aici intervine top coat-ul. Acest produs este îmbogăţit cu o mulţime de proprietăţi care ajută manichiura nu doar să arate bine, oferind un luciu inconfundabil, ci să beneficieze de durabilitate îmbunătăţită, sigilând manichiura şi prevenind astfel pătrunderea impurităţilor pe marginile unghiilor şi deteriorarea prematură.

Creative Nails – cele mai bune produse pentru unghii într-un singur loc

Alături de Creative Nails, acum poţi construi pas cu pas unghiile cu gel perfecte. Acest magazin online aduce mai aproape de tine toate produsele profesionale pe care le cauţi pentru manichiură şi pedichiură ca la salon, aşa că nu îţi rămâne decât să accesezi site-ul, să explorezi ofertele şi să plasezi o comandă pentru a te bucura de calitatea desăvârşită a produselor care îţi plac şi de care ai nevoie pentru hobby-ul sau afacerea ta în domeniul unghiilor tehnice.

Vizualizări: 1,435

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: