Universitatea Craiova pregătește transferuri importante

Analiştii sportivi preconizează că Universitatea Craiova își va întări cel mai mult lotul n această pauză competițională de iarnă. Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei și fost președinte de imagine la FCSB, a făcut o analiză înainte de reluarea campionatului.

Întrebat ce echipă crede că va muta cel mai bine pe piața transferurilor în această iarnă, Helmut Duckadam a mizat pe Universitatea Craiova, argumentând prin stabilitatea financiară a oltenilor. Totuși, Helmut Duckadam este de părere că CFR Cluj nu mai poate scăpa titlul de campioană nici în acest sezon. „Universitatea Craiova are o stabilitate financiară foarte bună. Craiova s-ar putea cu câţiva jucători să-şi revină. Dar campionatul este jucat din punctul meu de vedere. CFR-ul face transferuri, exact ce-i interesează. Surpriza poate să mai vină şi de la Sepsi, care au avut un final de tur foarte bun. Să vedem ce se va întâmpla şi la Botoşani, unde sunt jucători foarte buni şi a fost aleasă drept cea mai spectaculoasă echipă a campionatului. Dacă nu vor pleca jucători de acolo, cred că Botoşani va fi din nou o surpriză frumoasă.

Diferenţa este mult prea mare şi nu văd CFR-ul să facă paşi greşiţi”, a spus Helmut Duckadam, potrivit Telekom Sport.

După cele 21 de meciuri disputate până la momentul acestei pauze competiționale de iarnă, lider este CFR Cluj, cu 57 de puncte, iar FCSB ocupă locul secund, având cu zece puncte mai puțin. Podiumul este completat de către FC Voluntari, cu 37 de puncte. Pe locul 4, este FC Botoșani, cu 34 de puncte, iar Universitatea Craiova e pe locul 5, cu 32 de puncte, la egalitate cu Farul Constanța (locul 6) și Rapid București (locul 7).

Vizualizări: 3,508

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: