Vasile Dîncu, atac la filialele PSD din sudul țării

Numele lui Vasile Dîncu este vehiculat pentru o candidatură la șefia Consiliului Național al PSD. Cunoscut ca făcând parte din grupul de la Cluj, Dîncu a lansat un atac la adresa filialelor PSD din sudul țării, deși acestea aduc cele mai multe voturi pentru Partidul Social Democrat.

"În acest moment Transilvania și Moldova nu există în Partidul Social Democrat. E adevărat că sunt câteva județe din Sud care au câștigat alegerile în ultima perioadă. Dar nu reprezintă nimic din punct de vedere politic și nici din punct de vedere al culturii politice din România", a spus Dîncu în emisiunea 'România te privește' de pe Look Plus, citat de servuscluj.ro.

Dîncu a spus că nu este sigur că va candida: "Știu că este nevoie de o revigorare a stângii. Este nevoie de o revigorare a stângii dar o să mă gândesc de două ori până să fac acest pas. Rămân un intelectual de stânga alături de partid așa cum este el. Sigur că sunt obligat așa oarecum și mi-e și un pic rușine de organizațiile din Transilvania, din Banat, din Dobrogea sau din Moldova care au anunțat că mă susțin și că mă împing cumva în această zonă dar mă voi gândi foarte bine și o să vedem ce concluzie o să o tragem împreună cu conducerea de acum a partidului”.

Vizualizări: 2,276

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: