Victoria Beckham mănâncă același fel de mâncare de 25 de ani

David Beckham este foarte discret în ceea ce privește viața personală. Acum însă fostul fotbalist a dat detalii despre regimul alimentar al soției sale, Victoria, și a spus că aceasta consumă același fel de mâncare de 25 de ani.

Fostul jucător de la Manchester United recunoaște că este un gurmand, dar spune că nu are aceleași preferințe alimentare ca ale soției sale, care mănâncă același fel de mâncare în fiecare zi, spre dezamăgirea lui.

În vârstă de 46 de ani, Beckham a mărturisit că el și fosta vedetă pop, membră a trupei Spice Girls, au mâncat o singură dată din aceeași farfurie. Acest lucru a fost „uimitor” și s-a transformat în amintirea lui preferată.

„Mă emoționez atunci când vorbesc despre mâncare și vin. Când mănânc ceva cu adevărat extraordinar, vreau ca toată lumea să încerce”, a explicat David Beckham la podcast-ul River Cafe Table 4.

Fotbalistul și-a amintit cu drag de momentul în care Victoria în vârstă de 47 de ani a fost mai relaxată în privința dietei ei stricte și a gustat ceva din mâncarea lui: „Singura dată când a gustat ceva din farfuria mea a fost când era însărcinată cu Harper. A fost un lucru uimitor. A fost una din serile mele preferate. Nu îmi mai amintesc ce mâncare era, dar știu sigur că nu a mai gustat altceva de atunci. Din păcate, sunt căsătorit cu cineva care mănâncă același fel de mâncare de 25 de ani. De când am cunoscut-o pe Victoria, ea mănâncă doar pește la grătar și legume la abur. Foarte rar se abate de la acest fel de mâncare".

David Beckham a mai dezvăluit în podcast că s-a înscris la un curs de bucătărie italiană atunci când juca la AC Milan în 2009, din dorința de a face risotto și ragu perfect pentru familia sa.

Vizualizări: 1,140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: