Derby între juniorii aceluiași club în Campionatul Județean de Juniori C!

În weekend are loc o nouă etapă pentru juniorii C, D și E de la CSM Târgu Jiu. Dintre meciurile etapei atrage atenția derby-ul în ”familie” între cele două echipe de juniori C ale clubului nostru înscrise în Campionatul Județean, care se vor confrunta în etapa a 15-a.

Meciul se va disputa sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 13.00, pe Stadionul Municipal. Tot sâmbătă vor juca și grupele de Juniori D și E CSM Târgu Jiu, care au programate meciuri în etapa a 22-a din Campionatul Județean, contra echipelor Atomic Lions, Jiul Rovinari și Luceafărul Târgu Jiu.

Cel mai puternic duel din Campionatul Județean la nivelul de juniori C este confruntarea dintre CSM Târgu Jiu și CSM 2 Târgu Jiu. Este al doilea meci la nivelul Campionatului Județean rezervat Juniorilor C în care se întâlnesc cele două echipe. Pe de o parte, Alin Poenaru, cu Grupa de 2009 CSM Târgu Jiu, iar pe de altă parte, Florin Popete, cu Grupa 2010 CSM Târgu Jiu2, la care se adaugă și Cătălin Trofin, care face antrenamente cu ambele grupe. Antrenorii celor două echipe, Alin Poenaru și Florin Popete, se așteaptă la un meci disputat.

”Sâmbătă jucăm în familie. Este un joc cu colegii lor mai mici, pe care trebuie să-l tratăm serios. Sunt convins că ambele echipe vor juca cu ambiție. Sperăm să iese un meci frumos între două echipe bune”, a precizat pentru site-ul oficial

Alin Poenaru, antrenor al grupei CSM Târgu Jiu Juniori C.

”Ne așteptăm să fie un meci disputat, foarte greu pentru grupa mea. Întâlnim pe CSM 1, echipa cea mai bună a seriei, cu jucătorii cei mai buni. Noi sperăm într-o evoluție bună și încercăm să dăm totul pe teren pentru a obține un rezultat cât mai bun. Sperăm că va ieși un spectacol sportiv foarte reușit pentru cei care vor fi prezenți la stadion”, a spus pentru sursa citată Florin Popete, antrenor CSM Târgu Jiu2 Juniori C.

CSM Târgu Jiu Juniori C -Lot grupa 2009: Rareș Băluță, Raul Bîrsescu, Ștefan Breazu-Imre, Eduard Cămin, Darius Ciocioman, Ianiss Cosacu, Bogdan Croitoru, Marian Dodescu, Ayan Dodescu, Alexandru Fometescu, Ionuț Frățilă, Robert Goșea, Alexandru Gurică, Darius Holdon, Răzvan Manolache, Fabian Mărgineanu, Lorenzo Nistor, Fabian Oiță, Alberto Pîrvu, Robert Roșca, Andrei Stîngaciu, Dragoș Tănăsescu, Ianis Văcaru, Mihai Vasiloiu, Andrei Vintilescu. Antrenori: Alin Poenaru și Cătălin Trofin.

CSM Târgu Jiu2 Juniori C -Lot grupa 2010: Alexandru Ciocâlteu, Albert Ștefan, Tudor Grecu, David Radu, Mario Gureanu, David Bucă, Ianis Popete, Raul Burleanu, Dragoș Mărășescu, Lukas Preda, Robert Bibanu, Gabriel Ilinca, David Feroiu, Leonard Staniloiu, Andrei Ionică, Matei Băloi, Andrei Dănescu, Giorgio David. Antrenori: Florin Popete și Cătălin Trofin.

CAMPIONATUL JUDEȚEAN JUNIORI C

EDIȚIA 2023-2024

ETAPA 15

TÂRGU JIU, STADION MUNICIPAL

SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024, ORA 13.00

CSM TÂRGU JIU – CSM TÂRGU JIU2

Vizualizări: 332

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: