5 piese noi pentru 2020

Adapteaza-ti look-ul pentru un nou deceniu cu cele mai originale suprapuneri si completeaza totul cu accesorii declarative. Moda este despre curaj si o provocare noua in fiecare zi, asa ca te invitam ca in primele saptamani din noul an sa iti redescoperi pasiunea si sa experimentezi cu ultimele tendinte. Iata cele cinci piese pe care le poti reinterpreta pentru 2020!

Pantofi sport in culori puternice

Primele zile ale anului prezinta din abundenta idei noi de look-uri casual, minimaliste si relaxate, purtate cu cei mai cool pantofi sport, in nenumarate nuante. Luna de tranzitie iti permite sa le porti cu jeans skinny sau boyfriend si sa adaugi jachete calduroase sau chiar un palton clasic pe masura ce temeperaturile incep sa scada.

Rochia cu imprimeu

Ei bine, e vorba de rochia ta preferata de vara, dar cu un twist (buline argintii pe matase, o broderie roz piersica pe o rochie alba vaporoasa ori un print floral care bate orice buchet de flori de camp) dar si rochii clasice, esentiale in garderoba din vara asta (o rochie pastel delicata sau una navy care imita denimul). Poarta-le in luna ianuarie cu cizme cu toc din piele si paltonul acela camel din mix de lana si casmir.

Salopeta clasica

Atunci cand iti imaginam tinuta ideala pentru o petrecere sau iesire la cocktailuri pe timp de iarna combinatia perfecta de stil si confort o vom gasi intr-o salopeta neagra. Alege o astfel de piesa chic din colectia de salopete de dama si bijuterii exceptionale care sa te puna in valoare. Accentul de decadenta il va da un guler din blana neagra, frumos asezat pe umeri.

Bocancii cu sireturi

In saptamanile ce urmeaza opteaza pentru unele intr-o nuanta indrazneata - modelele argintii albe sau aurii vor fi extrem de stylish. O alta propunere a stilistilor sunt ghetele si bocancii cu platforma plata, adoptate de designeri pentru iarna aceasta. Experimenteaza cu diverse culori si imprimeuri cat timp tinuta este una simpla, monocrom.

Pantalonii trei sferturi

Nu-i asa ca nu iti pasa de temperaturile scazute si de zapada cand abia ce a inceput un nou an si vrei sa arati fabulos! Pantalonii scurti din piele sunt o idee de tinuta, purtati cu dres negru, perfect pentru a rupe rutina in acest sezon. Pentru a obtine un look indraznet incearca si o pereche de pantaloni trei sferturi din stofa si poarta-I cu cizme pana la genunchi din piele lacuita. Cu siguranta vei arata impecabil intr-o astfel de tinuta!

Usori, comozi si sofisticati, pantalonii cu croiala ampla iti vor pune in evidenta o silueta de invidiat. Mai mult, ii poti asorta cu succes la toate outfiturile tale. Pantalonii largi din stofa sunt potriviti pentru o zi la birou, in timp ce cei din materiale mai fine, precum voalurile sau matasea, sunt perfecti pentru o tinuta de seara.

Descopera mai multe optiuni de pantaloni pentru dama!

Vizualizări: 844

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: