8 Martie în cluburi şi restaurante. Câteva oferte de nerefuzat!

Ziua de 8 Martie pică anul acesta în timpul săptămânii, însă doamnele şi domnişoarele au furat startul petrecerilor în weekend, când au luat cu asalt cluburile şi restaurantele. Petreceri de neuitat se anunţă inclusiv pentru miercuri seară. Interpreţi de muzică populară, dar şi DJ renumiţi vor veni în Gorj, pentru a sărbători Ziua Internaţională a Femeii. Printre cei care vor întreţine atmosfera se află şi actriţa Jeny Nicolau, care de 8 Martie va fi prezentă la Restaurantul Denis Mariage din Teleşti.

Restaurantele din Târgu Jiu şi din judeţ încearcă să atragă doamnele şi domnişoarele cu meniuri sofisticate şi muzică de calitate. În topul celor mai căutate locaţii se menţine Restaurantul Anna Events, de pe Insuliţă. În seara de 8 Martie, atmosfera este întreţinută de Niculina Stoican, Marian Medregoniu, Nicoleta Lăcătuşu, Roberta Crintea şi DJ Shao. Preţul meniului este de 100 de lei/persoană.
De o petrecere pe cinste vor avea parte şi cei care vor sărbători Ziua Femeii la Restaurantul Dumbrava, unde vor cânta Olguţa Berbec şi Remus Novac, costul meniului fiind de 90 de lei/persoană. Şi Restaurantul Palace, fostul Restaurant Pandra, organizează Ziua Femeii, meniul fiind de 85 de lei/persoană. Aici distracţia este asigurată de Elisabeta Vasile şi Formaţia Krystal.
Nici restaurantele din judeţ nu se lasă mai prejos. Invitatul special al petrecerii organizate de Restaurantul „Denis Mariage” din Teleşti este actriţa Jeny Nicolau. „O seară de vis dedicată femeii”, 100% muzică live, cu formaţia Gigi şi Maria Geamănu. Veţi râde cu lacrimi alături de Jeny Nicolau”, aşa sună anunţul postat pe reţeaua de socializare.
O petrecere de 8 Martie va fi organizată şi de Pensiunea „Luminiţa” de la Rugi, unde va cânta formaţia de muzică populară Dinacord, preţul meniului fiind de 70 de lei. Şi cei care vor trece pragul cluburilor vor avea parte de surprize. În cluburi, petrecerile vor continua până la sfârşitul săptămânii.
Pentru data de 9 martie, la Guitar Pub este anunţat un concert live, al Formaţiei Krypton.

Vizualizări: 1,747

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: