A impresionat juriul de la Caraș Severin cu piesa ”Acele”

Are 13 ani, este din Târgu Jiu și a reușit să se remarce într-un concurs de muzică ușoară care a avut loc în județul Caraș Severin. Raisa Popescu a concurat pe scenă cu fosta finalistă de la Vocea României și a reușit să ocupe un bine meritat loc III. Tânăra este pasionată de muzica ușoară și are la activ mai multe încercări la concursurile de talente din țară.

”Ritmuri în mileniul III” este competiția muzicală organizată în județul Caraș Severin, la care au participat două dintre elevele Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu, Adnana Geică și Raisa Popescu. Raisa, la cei 13 ani ai săi a reușit să impresioneze juriul cu vocea ei. ”Am luat locul III la acest concurs, a fost foarte frumos. Concurența a fost foarte mare, juriul pe măsură. Am intrat în concurs cu două piese, ”The starter” și ”Acele”. Eu am fost și la preselecția ”Vocea României”, la preselecția ”Next Star”. Având în vedere că a fost prima participare și am și luat un premiu, pot spune că a fost cea mai frumoasă experiență de până acum”, a spus Raisa Popescu, concurentă.
Profesorul tinerei concurente, Sorin Bivolaru, laudă și el prezența Raisei pe scena de la Berzeasca, cu atât mai mult cu cât printre concureți s-au aflat tineri absolvenți de Conservator. ”Cele două eleve au participat la secțiuni diferite. La sfârșitul acestui festival, care pot să spun că a fost foarte puternic deoarece printre concurenți am avut numai absolvenți de Conservator, dar și finalista de la prestigiosul concurs ”Vocea României”. Suntem foarte bucuroși că elevii noștri au obținut premii la acest festival, o mențiune și un loc III”, a spus Sorin Bivolaru, profesor de muzică ușoară.
Cea de a XVI-a ediție a festivalului concurs ”Ritmuri în mileniul III” a avut loc de această dată la Berzeasca în județul Caraș Severin, participarea fiind extrem de numeroasă.

Vizualizări: 1,174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: