A început campania: Cum arată afişele şi ce sloganuri au partidele!

A început campania electorală. Partidele au lipit la joi noaptea primele afişe. Deocamdată doar cei doi independenţi Ion Călinoiu şi Ion Ciocea, dar şi PSD, PNL, ALDE, PMP, PRU şi UDMR au lipit afişe.

PSD renunţă la fondul roşu cu care a obişnuit alegătorii din Gorj, dar pesediştii nu par interesaţi de aspectul afiişelor care împânzesc Gorjul. Sloganul PSD este „Îndrăzneşte să crezi în România“. Iniţial, şi PNL a avut acelaşi slogan, dar a renunţat la acesta, după conflicte între liderii partidelor. „România Înainte“ este acum sloganul PNL. Afişele PNL îl plasează pe premierul Dacian Cioloş în prim-plan.

Despărţirea de PSD a produs schimbare în prezentarea lui Ion Călinoiu şi Ion Ciocea. Sloganul lui Călinoiu este „Pentru gorjeni, merg mai departe“. El a pus pe panourile din municipiu şi un mesaj pentru alegători. Ciocea, primarul din Bustuchin, are două sloganuri: „Un om pentru oameni“ şi „Senator pentru viitorul tău“. Sloganul PRU este „Gorjul merită respect“. Traian Băsescu este pe afişele candidaţilor PMP Gorj. El apare alături de Ion Săvoiu şi Gheorghe Leşu Daviţoiu. Săvoiu vrea să convingă gorjenii cu sloganul „De-al nostru, din popor“, iar Daviţoiu este înfăţişat într-unul din afişe purtând  salopetă şi cască, echipamentul de la CE Oltenia. Daviţoiu a fost director în energie şi se bazează pe voturile minerilor şi energeticienilor.      

La UDMR candidat este un oltean, dar deocamdată nu au pus afişe cu acesta, ci doar cu sloganul partidului „Respect pentru comunitate“. Sloganul UDMR se aseamănă puţin cu cel al PRU. Şi ALDE merge pe acelaşi timp de afiş, ales şi de PSD, cu fotografii ale candidaţilor pe un fond bleu, culoarea partidului. Sloganul ALDE este „Împreună pentru Gorj“.

Pe 10 decembrie se termină campania electorală, votul pentru alegerile parlamentare fiind pe 11 decembrie.

Galerie foto












Vizualizări: 3,963

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: