Cerbul de Aur, programul complet al recitalurilor

Festivalul Cerbul de Aur are loc în perioada 29 august - 2 septembrie. Vor fi cinci zile de spectacole în Piaţa Sfatului din Braşov. Capetele de afiş sunt Nicole Scherzinger, James Blunt şi Edvin Marton.

Prima seară este o sărbătoare a celor care au fost laureaţi ai Festivalului Cerbul de Aur, de la Gigliola Cinquetti, Luminiţa Dobrescu la Paula Seling, Monica Anghel, Corina Chiriac, Laurenţiu Cazan, Nico, Doru Tufiş, Proconsul, Ovi, Luminiţa Anghel, Narcisa Suciu, Răzvan Krivach.

Publicul din Piaţa Sfatului şi telespectatorii se vor reîntâlni cu piesele rămase în memoria festivalului, organizatorii pregătind un potpuriu cu melodiile care le-au adus artiştilor premii la Festival: „Say something”, „Dau viaţa mea pentru o iubire”, „Cerul”, „Of, inimioară”, „Spune-mi”, „Inimă, nu fi de piatră”, „Je t’aime”, „Noapte caldă”. În seara inaugurală vor susţine recitaluri Gigliola Cinquetti, interpretul de fado Paulo Braganca, The Humans şi Andra. Seara va fi prezentată de Ilinca Avram şi Aurelian Temişan.

Următoarele trei seri ale Cerbului de Aur vor fi prezentate de Iulia Vântur şi actorul Italian Gabriel Garko. În a doua seară a festivalului vor urca pe scenă cei 18 concurenţi, care vor interpreta prima piesă din cele două din concurs, respectiv piesa străină la alegere. Recitalurile vor fi susţinute de Linda şi Flavius Teodosiu, Loredana şi Amy Macdonald.

În cea de a treia seară a festivalului, concurenţii vor interpreta a doua piesă, o melodie românească, la alegere. Alături de cei 18 concurenţi, pe scenă, în toate serile de concurs vor fi Big Bandul Radiodifuziunii române şi Orchestra Operei din Braşov, conduse de Ionel şi Andrei Tudor. Recitalurile din a treia seară vor fi susţinute de Horia Brenciu, Delia şi James Blunt.

În cea de a patra seară a festivalului se vor decerna premiile şi vor susţine recitaluri Edvin Marton, The Motans, Eleni Foureira, Carla’s Dreams şi Nicole Scherzinger, lead singer al trupei Pussycat Dolls. 

Recital Niculina Stoican

Ultima seară a festivalului este un regal de folclor românesc, cu momente speciale susţinute printre alţii de Cornelia şi Lupu Rednic, Ionut Fulea, Niculina Stoican, Viorica Macovei, Orchestra Lăutarii condusă de maestrul Nicolae Botgros şi Grigore Leşe. De asemenea, în premieră la Cerbul de Aur în acest an, folclorul va fi prezentat şi în formă modernă de Damian Drăghici şi Alex Calancea. Finalul serii este dedicat unui proiect muzical: „Toţi K1 Pentru România”, cu o distribuţie de gală din care fac parte Nicolae Furdui Iancu, Paula Seling, Grupul instrumental „Crai Nou” din Alba Iulia, Trupa K1, actorii Vlad Rădescu, Mihaela Rădescu, Sorin Francu. Actorii şi interpreţii vor aduce pe scena Festivalului personalităţile proeminente şi cele mai semnificative evenimente istorice care au marcat evoluţia actului de unire a românilor, într-o suită de momente artistice. Seara este prezentată de Iuliana Tudor.

Vizualizări: 1,198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: