A intrat cu maşina într-un cap de pod

Un tânăr de 19 ani, din municipiul Târgu Jiu, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un cap de pod, după care a fost proiectat într-un gard.


La data de 21 mai, ora 05:56, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au fost sesizați prin apelul unic de urgență, cu privire la faptul că pe raza comunei Săulești a avut loc un eveniment rutier cu victime.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului, stabilind că un tânăr de 19 ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DC Purcaru, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului, a ieșit în afara părții carosabile, a acroșat un cap de pod, după care a fost proiectat într-un gard.

În urma impactului, o tânără de 16 ani, din comuna Runcu, pasageră în autoturism, a fost rănită și a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Tânărul a fost testat cu etilotestul de polițiști, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de o persoană care nu posedă permis de conducere.

Vizualizări: 1,028

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: