Noul model crossover Dacia, surprins în teste pe Transalpina

Dacia a început testele pentru noul model SUV crossover al mărcii care ar putea fi un model mai mare decât Duster, sau chiar prima Dacia hibrid. Dacia va înlocui două modele actuale, Lodgy și Logan MCV, cu acest crossover nou.

Publicația motor1.com a publicat primele imagini cu viitorul model Dacia, care va fi lansat chiar anul acesta, modelul fiind în teste pe Transalpina. Este vorba de un model ”botezat” inițial Grand Duster, dar care ar putea fi mai degrabă numit Grand Sandero. Potrivit profit.ro, noul crossover va avea o lungime de circa 4,50 metri, va avea trăsături de SUV, așa cum regăsim la Sandero Stepway, cu o gardă la sol ridicată, și va avea o serie de elemente comune cu noile modele, în special cu Sandero.

Capota profilată, o grilă înaltă, protecții și ornamente de plastic negru în stilul familiei Stepway, bare de plafon, sunt principalele trăsături.

Versiunea cu șapte locuri va fi probabil cea mai cumpărată.

Noul model crossover cu șapte locuri pare mai degrabă a fi o noua versiune a lui Logan MCV la care spațiul din portbagaj va fi considerabil mai mare.

Imagini de la testele noului model au fost surprinse de turiști pe Transalpina, la finalul lunii februarie.  Deocamdată modelul se află în perioada de testare pe drumurile publice și mai multe detalii oficiale despre cum va arăta noul membru al familiei Dacia se vor afla abia la toamna acestui an. Asta înseamnă că mașina, a cărui nume nu este cunoscut oficial, va apărea pe piață în primăvara anului viitor.

Cert este că va fi cea mai mare Dacia produsă până acum și se vehiculează că va costa aproximativ 23.000 de euro, sau poate chiar mai mult.

Vizualizări: 2,115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: