Jodie Foster a primit Globul de Aur pe canapea, alături de soție

Actrița Jodie Foster a oferit un moment special alături de soția ei, Alexandra Hedison, la Globurile de Aur din 2021. Vedeta a primit una dintre statuete, pentru cea mai bună actriță în rol secundar, și a apărut online la decernare, stând în pijama, pe canapeaua de acasă.

Jodie Foster s-a numărat printre câștigătorii din cadrul Globurilor de Aur 2021 și a sărbătorit alături de soția ei, Alexandra Hedison, intrând în direct, online la ceremonia specială, îmbrăcată în pijama. Aceasta a primit premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar într-un lungmetraj în urma performanței sale din thriller-ul The Mauritanian, în care a interpretat-o ​​pe Nancy Hollander. Cu această ocazie, actrița a sărbătorit acasă, alături de soția ei, Alexandra Hedison.

După aflarea veștii că a câștigat acest premiu, actrița și-a sărutat soția, acest moment venind la distanță de opt ani de când Jodie Foster și-a făcut coming out-ul în 2013 la Globurile de Aur. „Îmi iubesc soția. Mulțumesc, Alex!”, a spus Jodie Foster, stând pe canapea alături de Alexandra Hedison și câinele lor.

De-a lungul anilor, Jodie Foster a fost discretă în ceea ce privește orientarea ei sexuală. În 2013, actrița în vârstă de 58 de ani a câștigat premiul Cecil B. De Mille pentru întreaga carieră în cadrul Globurilor de Aur și a vorbit atunci despre faptul că este lesbiană. În discursul emoționant de acceptare al premiului, Jodie Foster a adus în discuție faptul că atenția primită în mod constant din partea publicului a determinat-o să nu dezvăluie detalii din viața ei personală.

Jodie Foster și Alexandra Hedison, care este fotografă și regizoare, s-au căsătorit în anul 2014.

Vizualizări: 1,910

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: