A intrat cu un microbuz în stâlp. Șase răniți

Un microbuz de transport persoane a intrat sâmbătă la prânz într-un stâlp. Accidentul a avut loc la granița dintre Gorj și Vîlcea, mai exact la ieșirea din Polovragi și intrarea în Milostea. Au fost rănite șase persoane, șoferul fiind în stare gravă, cu fracturi la ambele picioare. O fetiță de 10 ani are coloana ruptă, fiind transportată cu un elicopter SMURD la un spital din București.

Dat fiind numărul mare de victime, Inspectoratul pentru Situații de Urgență a activat planul roșu de intervenție, care presupune și suplimentarea resurselor medicale.

La fața locului s-au deplasat o mașină de stingere, 2 autospeciale pentru descarcerare, o ambulanță SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și trei ambulanțe ale serviciului județean de ambulanță.

Din primele cercetări ale polițiștilor, se pare că șoferul a intrat brusc pe contrasens și în coliziune cu construcția din beton. Microbuzul era unul personal, cu 8+1 locuri.

În microbuz se aflau două familii din Constanța, care se întorceau de la Rânca. Au fost răniți doi bărbați și soțiile lor, precum și doi copii de 10 și 14 ani.

Galerie foto




Vizualizări: 3,275

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: