Ninsori, lapoviță și polei până vineri la prânz

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o informare de nisnsori, vânt , precipitaţii şi polei care va intra în vigoare la ora 22.00 şi va fi valabilă până vineri la ora 12.00.

”În intervalul menţionat, vor fi perioade cu precipitaţii, predominant ninsori, în toate regiunile şi se va depune strat nou de zăpadă local mai consistent, în special în Moldova. În Dobrogea, sudul şi estul Munteniei, precum şi în sud-estul Moldovei vor fi precipitaţii mixte ce vor favoriza formarea poleiului, iar cantităţile de apă vor depăşi 15...20 l/mp”, anunţă meteorologii.

Potrivit acestora, mai ales în noaptea de joi spre vineri (10/11 ianuarie) şi pe parcursul zilei de vineri (11 ianuarie), vor fi intensificări temporare ale vântului în jumătatea de est a teritoriului şi la munte, cu viteze mai mari, rafale în medie de 55...65 km/h, pe crestele montane şi în Moldova, unde ninsoarea va fi viscolită.

În dimineaţa zilei de vineri grosimea stratului de zăpadă se va situa în jur de 12-16 cm, izolat mai mare şi va mai ninge uşor.  

Vizualizări: 2,106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: