A murit din cauza căruței nesemnalizate

O femeie de 70 de ani a murit duminică seara la Polovragi, în județul Gorj, după ce un autoturism a lovit o căruță nesemnalizată. Femeia conducea atelajul. Au mai fost răniți doi oameni care erau în căruță, dar și o tânără, pasageră în autoutilitară.

Potrivit poliției, tânărul de 26 de ani, din comuna Aninoasa, județul Hunedoara, conducea o autoutilitară pe DN 67 Polovragi, dinspre Vâlcea, și a intrat în coliziune cu un atelaj hipo nesemnalizat corespunzător, care se deplasa în aceeași direcție, în fața autoturismului.

În urma impactului a rezultat decesul unei femei de 70 de ani din căruță. O femeie de 48 de ani și un copil 13 ani, ambii din Polovragi, care erau în căruță, au fost răniți. A fost rănită și o tânără de 23 de ani, din orasul Petrila, județul Hunedoara, pasageră în autoutilitară.

Cadavrul femeii decedate a fost transportat la Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, iar persoanele rănite au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, a precizat IPJ Gorj. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 5,072

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: