Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

A scos cuțitul după o șicanare în trafic

Un șofer și o șoferiță s-au șicanat duminică în trafic la Târgu Jiu, în zona Piața Mică, extrem de aglomerată. Una dintre mașini era condusă de un bărbat de 26 de ani, din comuna Livezi, județul Vâlcea, iar cealaltă de o tânără de 27 de ani, din municipiul Târgu Jiu.

Din autoturismul condus de tânără a coborât un tânăr de 23 de ani, care au avut un conflict verbal cu conducătorul auto de 26 de ani, care ar fi fost agresat fizic către acesta. Potrivit sesizării de la 112, agresorul ar fi scos un obiect tăietor-înțepător.

“În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovire sau alte violente și tulburarea ordinii și liniștii publice, polițiștii continuând cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și luării măsurilor corespunzătoare”, a transmis IPJ Gorj.

actualizare: "În continuarea cercetărilor efectuate de polițiști, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei doi tineri de 26 și 23 de ani, din comuna Livezile, județul Vâlcea și orașul Rovinari, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violente și tulburarea ordinii și liniștii publice, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj", a transmis Poliția.

În cursul zilei de luni, tinerii reținuți vor fi prezentați Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

Vizualizări: 1,542

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: